Wheels Bikestore

Fietsleasing

Fietsleasing

Hoe zou het zijn, mocht je als werkgever een fiets naar keuze kunnen aanbieden aan je medewerkers en dit volledig kostenneutraal voor jou als werkgever?

Naargelang de voorkeur van de werkgever kan een bedrijfsfiets bovenop het loon worden gegeven of in de vorm van een kostenneutrale loonruil (onder bepaalde voorwaarden). Dat betekent dat de medewerker bruto centen inlevert om de fiets te betalen. In vergelijking met een persoonlijke aankoop, los van het werk, is dat 25 tot 35% goedkoper.

Samen met B2Bike specialiseren we ons in fietsleasing en fietsaankoop voor bedrijven

One-stop shopping, transparante budgettering

B2Bike vormt uw toegang tot een nationaal netwerk van zelfstandige, lokale fietsenwinkels. Zo kan u rekenen op een breed gamma mooie fietsen met lokale service. Daarnaast bundelen we desgewenst ook onderhoud, verzekering, pechhulp, fietsstallingen etc tot één handig pakket. Zo kan uw bedrijf zich volop op haar kernactiviteiten blijven concentreren. De fietsen kunnen aangeboden worden in fietsaankoop of in fietsleasing, waarbij we kunnen werken via uw (auto)leasingpartner. In elk geval krijgt u zekerheid en een eenvoudig beheersbaar budget.

Onderhoudscontract

Een goed onderhouden fiets staat garant voor een aangename fietservaring. Met een onderhoudscontract blijven uw bedrijfsfietsen in topconditie, waardoor ze lekker rijden en veilig zijn. Het onderhoud wordt uitgevoerd door bekwame fietstechniekers, bij een fietsenwinkel in uw buurt. Met de B2Bike servicepas kan de gebruiker het onderhoud ‘betalen’ zonder daar geld voor te moeten neertellen. U kan het resterende onderhoudstegoed hier checken.

Verzekering

De fietsen worden verzekerd tegen het risico op schade en diefstal. Uiteraard vragen we je om de fiets steeds goed op slot te zetten, en tenzij anders gemeld is een ART2 gekeurd slot al inbegrepen in onze tarieven. Bij een gedeeltelijke schade, bvb een valpartij of een mislukte diefstal, wordt de fiets hersteld, waarbij enkel een kleine vrijstelling te betalen blijft.

Pechhulp

Zelfs met een goed onderhouden fiets kan het nog gebeuren dat de pechduivel toeslaat. Om er ook voor te zorgen dat je geen zorgen hebt, bieden we een dienst pechhulp aan. Een callcenter is 24u op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar. Een takelwagen haalt jou en je fiets op en brengt je naar vertrekpunt of bestemming. Of ineens naar de fietsenwinkel natuurlijk.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x